Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Oplev fornyet energi

Få fornyet energi og indre ro med en helkropsmassage eller Kranio Sakral Terapi behandling hos Klinik Kate Jul

Krop i balance

Det er vigtigt at passe godt på sig selv, og huske at give ens krop den opmærksomhed, den har brug for, så den kan klare hverdagens strabadser. 


Med dagens deal kan du vælge mellem to forskellige behandlinger, som begge vil give kroppen velbehag og fornyet energi. 


Vælg mellem: 

  • 30 minutters massage og 30 minutters Kranio Sakral Terapi
    (Normalpris: 599,-) DEALpris: 299,- 

  • 60 minutters helkropsmassage
    (Normalpris: 599,-) DEALpris: 299,-


Kranio Sakral Terapi

Ved en Kranio Sakral Terapi behandling ligger du med ryggen på briksen. Behandlingen udføres med forskellige teknikker og blide tryk specielle steder på dit hoved, nakke, ryg og korsben. Det virker beroligende på det parasympatiske nervesystem, og du vil opleve en dyb form for afspænding.


Kranio Sakral Terapi kan have god effekt på stressrelaterede symptomer så som spændte muskler, ømme nakke- og skuldermuskler, søvnløshed, hovedpine, hjertebanken, maveproblemer, irritabilitet, håbløshed samt angst. 


Du kan læse mere om behandlingen her.


Helkropsmassage

Med en helkropsmassage vil du opleve en blid massage på din ryg, arme og ben. Du vil føle dig afslappet, både under og efter behandlingen, og gå derfra med en fornyet energi og indre ro. 


Du er i trygge og professionelle hænder hos Kate Jul Pedersen, som er lægeeksamineret fysiurgisk massør og uddannet Kranio Sakral Terapeut. 


Uanset hvilken behandling du vælger, vil den foregå i en behagelig og omsorgsfuld atmosfære, så du kan føle dig helt afslappet og tryg.


God fornøjelse :-)

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail