For hele familien

Få uforglemmelig kvalitetstid med familien med 3 drønsjove aktiviteter - I skal både bowle, bade og opleve eksotiske dyr

Hvad skulle det være?

Der er da ikke noget så hjertevarmende som at tilbringe en dag med familien med sjove aktiviteter.

 

Med dagens deal får I hele 3 fantastiske begivenheder, og I bestemmer selv, hvornår I vil de forskellige ting.

 

Uanset, hvornår I er i humør til at tage kegler i bowlinghallen, boltre jer i svømmehallen og opleve dyreriget i zoo, så står Rødding Centret og Glad Zoo i Lintrup klar til at tage imod jer!

 

Værdibeviset gælder til:

  • Aktivitetsdage i Rødding og Lintrup for 2 voksne og 2 børn (under 11 år):
    Normalpris 651 kr. DEALpris 350 kr.

Aktivitetsdagene indeholder:

  • 1 times bowling inkl. skoleje i Rødding Centret
  • 1 billet til svømmehallen i Rødding Centret
  • Entré til Glad Zoo i Lintrup

Bemærk: I behøver ikke benytte alle 3 aktiviteter på én dag. I er velkomne til at dele de glade oplevelser ud over flere dage - I skal bare have brugt værdibeviset inden for perioden 1. maj 2018 til 31. august 2018.
 

Evt. tilkøb

Hvis jeres børneflok tæller mere end 2 børn eller I har lyst til at invitere kammarater eller fætre og kusiner med, kan I tilkøbe op til 2 ekstra værdibeviser til børn under 11 år:

 

  • Ekstra billet pr. barn:
    Normalpris 125 kr. DEALpris 65 kr.

 

Ekstra børnebilletter tilkøbes i købsprocessen, når du køber værdibeviset.

 

Rødding Centret er skabt til familiehygge

I Rødding Centret finder du både de spændende bowlingbaner og den magiske svømmehal. Der er masser af mulighed for sjov og spas, og I er garanteret en dag med latter og nærvær for hele familien.

 

I kan frit boltre jer i svømmehallen, som har et 25 meter langt konkurrencebassin med seks baner og 2 vipper, 34 grader varmt børnebassin med legeredskaber, varmtvandsbassin med en temperatur på ca. 34,5 grader, lang vandrutchebane som lander i det varme vand, sjov klatrevæg samt sauna, tyrkisk bad, tylarium og spabad.

 

I skal også glæde jer til kampen om håneretten på centerets 4 nye bowlingbaner. Her kan I udfordre hinanden og se, hvem der får flest strikes i en spændende bowlingedyst. Skoleleje er naturligvis med i prisen.

 

Eksotiske og vilde oplevelser

I Glad Zoo har I mulighed for at komme helt tæt på et overvældende eksotisk dyrerige. Oplev alt lige fra næsebjørne, kænguruer og gibbonaber til smukke papegøjer og kæmpe store slanger - hvis I tør!

 

Glad Zoo er både en zoo og et formidlingscenter. De vil rigtig gerne fortælle jer om dyrene og deres levevis og lære deres gæster om, hvordan man passer godt på verdens truede dyrearter.

 

Rigtig god fornøjelse! :-)

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail