Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Hjemmelavet havnefrokost

I billedskønne Hvide Sande kan du gøre hverdagen lidt mere laber, for Restaurant Under Broen frister nemlig med en fabelagtig frokost, der er lavet helt fra bunden

Hverdagskræs i Hvide Sande

Hvis overskuddet lader vente på sig, eller der bare skal ske lidt ekstraordinært på en hverdag, så læg vejen forbi Restaurant Under Broen - her fremtryller de nemlig en formidabel frokostanretning, så din hverdag får lidt mere luksus.


Glæd dig til:

  • En skøn, hjemmelavet frokostanretning med 5 forskellige varianter 


Menuen er sæsonbetinget, så der er garanti på masser af guf til ganen, når du besøger den kvalitetsbevidste restaurant.


Ægte havnehygge

Restaurant Under Broen er Danmarks vestligst beliggende fiskerestaurant. Med sin placering på den tidligere olieø i Hvide Sande, kan det stemningsfulde spisested bryste sig af en perfekt udsigt over det skønne havneområde. Herfra kan man kigge ud over havet, fjorden og fiskerne, som afleverer den friske fangst direkte fra kajen til restauranten.  


Den gode mad akkompagneres af imødekommende charme og smilende service. Fokus på altid friske råvarer og en sans for at lave traditionelle retter, som de skal smage, gør et måltid på Under Broen til et restaurantbesøg, man vil huske.  

God appetit!
Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail