Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Vær med på isen!

Lær at beherske curlingsporten med 10 lektioner i curling hos Esbjerg Curling Klub

Få føling med isen og styr på taktikken

Har du lyst til at prøve kræfter med curling og lære alt om den spændende sport fra den raffinerede måde at glide henad isen til det taktiske spil i og omkring ”huset”?  


Så giver Esbjerg Curling Klub dig her mulighed for sammen med andre nybegyndere at lære spillet af kompetente trænere, der enten spiller eller har spillet curling på højeste niveau i Danmark. 

Du får:

  • 10 lektioner i curling hos Esbjerg Curling Klub


Undervisningen foregår torsdage kl. 17:00 - 18:50 i Esbjerg Curlinghal, Gl. Vardevej 82. Første undervisningsdag er torsdag den 31. august 2017.


Tilmelding er nødvendigt, og du tilmelder dig som enkeltperson ved at sende en mail til: curlingskole@esbjergcurling.dk .


Mere om undervisningen

Undervisningstimerne vil typisk være opdelt i et kort teoretisk oplæg om bl.a. taktik, fejning, balance, tidtagning og kommunikation, som efterfølgende omsættes i praktisk træning på den 42 meter lange bane af is.


Esbjerg Curling Klub stiller sko, koste og alt andet udstyr til rådighed. Det eneste, du selv skal medbringe, er rent og fnugfrit tøj.


Esbjerg Curling Klub

Esbjerg Curling Klub har eksisteret siden 1975 og har etableret sig som en af de større klubber i Danmark.


Klubbens medlemmer har gennem tiderne vundet Danmarksmesterskaber, masser af nationale turneringer samt VM for kørestolsbrugere.


Esbjerg Curling Klub har desuden været vært for VM for kvinder i 2011 og EM for herrer og damer i 2015.


Du kan glæde dig til virkelig gode faciliteter i Esbjerg Curlinghal, som har fire baner, stort klubrum og helt nye omklædningsrum.


God fornøjelse!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail