Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Mættende middag for 2

Få en romantisk aften for 2 i naturrige omgivelser på Næsbjerghus. Her får I herregårdsbøf med masser af tilbehør, og en flaske vin til deling eller 2 fadøl

Mad er bedre, når den deles

Der findes næppe noget bedre end at nyde et godt og velberedt måltid mad sammen med en, man holder af. Og når der oven i købet er skøn vin eller skummende fadøl med i tilbuddet - ja, så bliver det ikke meget bedre.


Med dagens deal får du og en heldig ledsager mulighed for at prøve Næsbjerghus' berømte herregårdsbøf, og der er hverken sparet på sovs, tilbehør eller god stemning!


I får:

  • 2 x 250 g herregårdsbøf
  • Pommes frites
  • Grøntsager
  • Bearnaisesovs
  • Hjemmelavet agurkesalat
  • 1 flaske af husets rødvin eller 2 store Hancock-fadøl


Lige som I vil have det

Hos Næsbjerghus står de altid klar til at tage imod jer - og så er det egentlig lige meget, om I har lyst til herregårdsbøffen som frokost, aftenmiddag eller måske en solid brunch at kickstarte weekenden på.


Næsbjerghus ligger i skønne, naturlige omgivelser, og huser både restaurant, konferencelokaler og revy-oplevelser.

Og de glæder sig til at sammensætte denne saftige, velsmagende menu for jer, så I kan få en mindeværdig aften med smagen og hyggen i fokus.


Velbekomme ❤

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail