Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Servicetjek af PC

Nova Data i Sønderborg sørger for, at din PC bliver fit for fight igen! Servicetjekket indebærer bl.a. scanning og fjernelse af eventuelle virusser

Beskyt din PC

Med dagens deal kan du give din computer et servicetjek, som sikrer, at den fungerer 100% optimalt. Det er Nova Data i Sønderborg, som står for denne opgave, og de glæder sig til at udføre deres magi på din PC, der med garanti vil komme til at fungere som var den ny. Nova Data checker din computer og rådgiver dig omkring antivirus programmer, så du kan færdes sikkert på internettet.

Du får:

  • 1 grundigt servicetjek af din PC 
  • 1 x 8 GB Kingston USB Pen 

Er der flere PC'er i husstanden, som kunne trænge til et grundigt servicetjek, er du naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser.

Servicetjekket inkluderer:

  • Scanning og fjernelse af eventuelle vira, trojanere samt anden skadelig software 
  • Servicetjek af harddisk, rammoduler og grafikkort 
  • Opdatering af Windows samt anden aktuel standardsoftware 

Sidst, men ikke mindst får du en 8 GB Kingston USB Pen USB 3.0 / USB 2.0, velegnet til backup, med i dealen!

Troværdig service

Hos Data Nova har de mere end 20 års erfaring med reparation og service af PC'er. Det professionelle personale har en bred viden og tilbyder derfor kompetent service af alle mærker.

Du er altid velkommen til at spørge løs i butikken, hvor personalet står klar med gode råd og vejledning om brug af din PC.


God fornøjelse! 

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail