Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Konditorkræs til gæsterne

Hent en herlig kagemand med glasur og 12 hjemmebagte teboller hos Konditoriet Fjerritslev

På konditori i Fjerritslev

På 'Konditoriet' kan man nyde en kop duftende morgenkaffe med et friskbagt rundstykke, spise en lækker pålægssandwich til frokost eller fornøje sig med eftermiddagskaffe og kage, når man er på indkøb i Jammerbugtens hyggeligste handelsby. 

I dag har du mulighed for at bringe herlighederne med hjem og servere dem for alle dine gæster.

Du får:

  • 12 stk. hjemmebagte teboller 
  • Kagemand til ca. 20 personer pyntet med flag og glasur 

Tilkøb af marcipanbælte, slik eller flødeskum bestilles og betales direkte hos Konditoriet Fjerritslev

Wienerbrød, kager og konditorkager

Konditoriet Fjerritslev har et stort udvalg af alt slags bagværk. Faktisk finder du et af de største udvalg af hjemmelavede kager i byen, hvad enten det er skærekager med fyld, tørkager, snitter, flødekager eller wienerbrød.

Der sættes en dyd i at stille smagen og det gode håndværk i centrum, når der bages, og konditoriet kan tilbyde kunderne mellem 60 og 70 forskellige delikate, æstetiske og traditionelle slags kager.

Hvad end du har lyst til, har Konditoriet Fjerritslev noget at tilbyde, og med dagens deal kan du dele den gode oplevelse med familie, venner og andet godtfolk. Husk blot at forudbestille 2 dage i forvejen, og så er du klar til at hente en skøn kagemand med mere.

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail