Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Et godt fund

Hos Frede's Pæne Ting i Slagelse kan du gøre et godt kup! Spændende ting og sager, der hver især har en lang og interessant historie bag sig

Spændende sager

Med dagens deal kan du gå på opdagelse i Fredes antikvitetsforretning i Slagelse centrum, hvor du kan lade dig friste i rolige og inspirerende omgivelser. 

I den toetagers antikvitetsforretning finder du en masse spændende ting med hjerte og sjæl, heriblandt små og store 
attraktive møbler, kunstgenstande, porcelæn, glas, dukker og meget mere.  


Du får:

  • 1 x gavekort til en værdi á 250 kr. til Frede's Pæne Ting i Slagelse 

Skøn patina 

Frede har i sin søgen efter de unikke ting været næsten overalt i Danmark, Norge og Sverige. Tingene er typisk erhvervet igennem helt almindelige mennesker, der enten ikke har nænnet at smide deres ting ud eller ikke har vidst, hvad de skulle gøre af det. Frede's Pæne Ting er således et samlingspunkt for alle disse ting. 


God stand

Med henblik på at finde nye hjem til disse ting, er de pænt sat op i forretningen til nydelse af de besøgende. Mange af dem er endda blevet restureret, så de er klar til en fremtidig og bedre tilværelse hos deres køber. Alle er velkommen til at kigge forbi hos Frede's Pæne Ting. Der er noget for alle. 


Betaling 

Hos Frede's Pæne Ting kan du både betale med kontanter, kort og MobilePay. 

God fornøjelse! 

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail