Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Et årskort + postkort + vognmønt

Rejs tilbage i historien med et årskort til Hjerl Hede. Det kulturhistoriske museum med oplevelser for hele familien inkl. fotominder og vognmønt

Et årskort til gode oplevelser

Frilandsmuseet Hjerl Hede byder på spændende og lærerige oplevelser for store og små året rundt. Med et årskort i hånden kan du besøge museet lige så ofte du ønsker i resten af 2017.


Til sommer og jul kan du opleve levendegørelsen, hvor du blandt andet kan besøge bødkeren, smeden, drejeren, strikkerpigerne og rebslageren. Du kan blandt andet også køre en tur med damptoget, eller smage det friskbagte brød hos bageren. I 2017 fejres reformationen med temaet: ”Landbofolk og Vorherre” med ekstra lærerige aktiviteter.
Der er dagligt mindst 30 aktiviteter i levendegørelsen, rundt i museet. 


I dagens deal får du:

  • 1 x årskort for 1 voksen til Hjerl Hede inkl. masser af arrangementer i året 2017 (gælder ikke aftenarrangementer)
  • 1 stk. Hjerl Hede nøglering med vognpolet
  • 3 valgfrie postkort fra museumsbutikken

    Inkl. følgende rabatter:
  • 10 % rabat på alle varer i Hjerl Hedes museumsbutik 
  • Halv pris på 3 andre attraktioner (Aqua, Nordsøen Oceanarium og Kattegatcenteret) 


Børn under 18 år kommer gratis ind på Hjerl Hede, så der er rig mulighed for massevis af spændende oplevelser for hele familien. I er naturligvis velkomne til at købe alle de værdibeviser, I ønsker - Og hvert kort bliver personligt med navn når det afhentes.


Et historisk museum med ”hjemlige” fortællinger og skøn natur

Der er liv og nostalgi på Hjerl Hede året rundt. Museet er fyldt med 50 historiske bygninger, som lader dig opleve livet på landet, som det var i gamle dage. Her er også gamle danske husdyrracer.

I 2017 åbnes museet på ny, med ny historisk forvandling - ”fra huse til hjem” i hvert hus i en bestemt tidsperiode. Du får den ægte fortælling om en familie som beboede huset, deres liv og vilkår.


Årskortet giver naturligvis adgang til Frilandsmuseets mange særarrangementer, og i lavsæsonen kan I nyde det stille og rolige museum på egen hånd. Og skal familiens firbenede ven også have en oplevelse, så er hunde naturligvis også velkomne i snor.


Det er tilladt at spise medbragt mad i madpakkehuset, men I kan også nyde museets mad på Restaurant Skyttegården, hvor de tilbyder mad i alle prisklasser.

God fornøjelse!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail