Algefrit tag

Slip af med algerne på dit tag, når Jysk Algebehandling kommer dit tag til undsætning. Behandlingen fjerner også mos og andet skidt på taget

Tip-top på toppen

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Med dagens deal kan du glæde dig til at nyde synet af et tag, som efter en algebehandling fra Jysk Algebehandling, er så flot som nyt igen. 

Algebehandlingen virker desuden på mos, svamp og andet skidt, der gror på taget.  

 

Du får:

  • Algebehandling af tag på max. 450 m2 og max. 3,5 m til tagrenden


Bemærk: Der kan gå 2 måneder til et halvt år, før den fulde effekt kan ses. Det afhænger af behandlingstidspunktet samt vind og vejr. 

 

Hvad er alger?

Alger er små og oftest grønne planter. I længden kan disse skade dit tag, og det er derfor vigtigt, at dit tag altid fremstår rent. Dette forlænger levetiden samtidig med, at du undgår revner og frostskader i taget.

Er der mange alger på taget, er det meget vigtigt, at du husker at tømme din tagrende kort tid efter behandlingen, da de døde alger automatisk vil falde derned. 

 

Synligt resultat 

Jysk Algebehandling giver 100% garanti for, at alle deres behandlinger virker, og du kan derfor være helt sikker på, at du får et synligt resultat, som du kan nyde helt uden selv at løfte en finger.

Derudover foregår alle behandlinger ved hjælp af miljøvenlige desinficeringsmidler, som beskytter naturen. 

God fornøjelse! 

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail