Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Billet med grinegaranti

Få godt gang i lattermusklerne med en billet til forestillingen Far´ på Færde på Skive Theater

Grinegaranti

Med denne deal får du en billet med grinegaranti til festligt teater-gensyn med de glade tressere.

Søndag 5. februar 2017 kl. 19.30 inviterer teaterkredsen i Skive nemlig til et festligt gensyn med de glade tressere, det høje hår og de hvide lakstøvler, når Alan Ayckbourns begavede teaterkomedie, ”Far´ på Færde”, spiller på Skive Theaters scene.


Det får du:

  • Billet til Far' på Færde søndag d. 05-02-2017 kl. 19.30 i Skive Theater


OBS! Værdibeviset skal ombyttes til en billet senest torsdag d. 02-02-2017 på Skive & Omegns Teaterkreds kontor på Skive Theater. Kontoret har åbent tirsdag og torsdag fra kl. 14-17:00


Med grinegaranti

Det er den kendte skuespiller Henrik Lykkegaard, der har oversat forestillingen fra engelsk til dansk, mens Anders Lundorph har instrueret. De medvirkende skuespillere er Jeanne Boel, Karsten Jansfort, Paw Henriksen og Christine Gaski, og det er Comedieteatret, der har produceret forestillingen.

Der venter uden tvivl en rigtig morsom aften, for Comedieteatret reklamerer altid med, at de sælger billetter – med grinegaranti!

Konen, Kærsten og Komedien

Handlingen udspiller sig hos sølvbryllupsparret Inger og Jørgen. Deres ægteskab er en triviel rutine, indtil de får et noget uventet besøg af Jørgens unge elskerinde Hanne, der vil gøre ende på sin hemmelige affære med Jørgen. Imidlertid dukker Hannes forlovede Peter også op, i den tro at han skal hilse på Hannes forældre!

Både Jørgen og Hanne tvinges nu til at spille komedie over for kone og kæreste. Hanne udgiver sig som Jørgens datter over for kæresten, mens Inger for alt i verden ikke må få opfattelsen af, at Jørgen har en datter… eller elskerinde. Hermed er der lagt op til et sandt festfyrværkeri af forviklinger og intriger, hvor alle kæmper for at bevare deres sande identitet og undgå pinlige afsløringer. 


Læs mere om stykket her

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail