Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Køreklar med sikkert vejgreb

Nu er det endelig tid til at finde sommerdækkene frem! Auto M8 i Frederikssund klarer nemt og hurtigt et hjulskift inklusiv afbalancering for dig

Sommerklar 

Temperaturen stiger langsomt, uret og havemøblerne er sat frem.. Vi går en fantastisk årstid i møde, og med dagens deal kan du gøre din bil sommerklar i form af et professionelt hjulskifte inklusiv afbalancering hos Auto M8 i Frederikssund. 


Det er vigtigt, at dækkene har de helt rigtige egenskaber, så du sikres et solidt vejgreb, og nu er det endelig sommerdækkenes tur til at komme ud og trille!

Du får:

  • 1 x hjulskift inklusiv afbalancering 

Sikkerhed i højsædet 

Hos Auto M8 har de hænderne rigtigt skruet på, og du kan derfor være helt sikker på, at din bil er i trygge hænder. De har sikkerheden i højsædet og sikrer, at de bærende elementer altid er i orden, uden at det koster ekstra for dig. 


Køb dit værdibevis nu og få sat sommerdæk på bilen, når det passer dig. Det eneste du skal gøre er at ringe og bestille en tid. Nemmere bliver det ikke!


God fornøjelse!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail