Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Tag med i Lunden ♫

Glæd dig til en herlig dag, hvor hestekræfterne dundrer derudaf på Charlottenlund Travbane, mens du nyder en velsmagende 2-retters menu i VIP-loungen

Unik stemning på travbanen

Spænd tøjlerne, for her kommer altså en deal lidt udover det sædvanlige! Du får nu chancen for en oplevelse fyldt med spænding, eventyr og god mad.

 

Charlottenlund Travbane byder dig nemlig på en unik oplevelse på deres smukke travbane. Her får du både entré, program og en smagfuld 2-retters menu i VIP Loungen.

 

Glæd dig til:

  • Entré og program for 1 person til travløbet søndag den 4. marts 2018 kl.12.45
  • 2-retters menu i VIP-loungen
    Normalpris 349 kr. - Dealpris 174 kr.

 

Vigtig information:

  • Første løb begynder kl. 12.45, men vi anbefaler at du kommer kl. 12.15, så får du hjælp til at få en plads i god tid inden løbet.
  • Ønsker du at deltage i en rundvisning i staldene afgår denne fra vindercirklen kl. 11.30 og du er tilbage i god tid inden første løb.
  • Du får plads lige ud til målstregen og kan følge løbene på nærmeste hold. Du kan også spille på din favorit og måske vinder du til maden.

 

Historiske rammer

De første danske travløb fandt sted i Viborg i 1830-1833.

 

I 1891 købte Det Danske Travselskab 20 tønder land fra gårdejer Oluf Jacobsen og opførte straks en travbane som det, vi i dag kender som Charlottenlund Travbane.

 

Allerede måneden efter kørte Charlottenlund Travbane sit aller første travløb, og 10.000 københavnere mødte op på åbningsdagen i deres stiveste puds.

 

Det er altså en historisk såvel som spændingsfyldt oplevelse at besøge Charlottenlund Travbane, så du er garanteret en begivenhedsrig dag!

 

Du er naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser og invitere familie og venner med til denne unikke dag!

 

God fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail