Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Giv tøjet pasformen tilbage

Lad en slankebehandling hos Life & Style hjælpe dig af med de overflødige centimeter

Få mere plads i bukserne

Hvis bukserne strammer lidt rigeligt eller er mormorarmene ved at tage en smule overhånd, så er denne deal perfekt til dig.

 

Hos Life & Style får du en effektiv slankebehandling med Transion N, der via fastspændte elektroder sender strøm til muklernes nervetråde og får dem til at arbejde, som blev de udsat for kraftig motion.

 

Du får:

  • 1 slankebehandling med Transion-N
    Normalpris: 250 kr. Dealpris: 149 kr.

 

Slankebehandlingen hjælper med:

  • Fedtforbrændning
  • Figurtrimning gennem muskeltræning
  • Punktslankning
  • Lindring af ømme led og muskler
  • Opstramning af huden efter vægttab og graviditet
  • Spændningshovedpine

 

Hvordan virker det?

Efter at elektroderne er blevet fastspændt på kroppen, udsender Transion N strømimpulser i et jævnt tempo. 

 

Impulserne påvirker musklerne til at veksle mellem afslappet og sammentrukket tilstand på samme måde som kraftig motion. Dog uden risikoen for at belaste en svag muskulatur, da du ikke kan "træne" forkert eller overbelaste muskulaturen med Transion N. Impulserne kan reguleres i styrke, alt efter hvor intens stimulation af musklerne man ønsker.

 

Transion N hjælper kroppen til at skille sig af med affaldsstoffer samtidigt med, at mælkesyren i musklerne stimulere blodcirkulationen og træner musklerne.

 

Life & Style

Life & Style ønsker at ramme det helt specielle i dig, det smukke og det unikke, og give dig hjælp til selvhjælp, for at du kan stråle ydermere. Life & Style lægger en ære i, at gøre det bedst muligt for dig, så du føler dig godt tilpas i dine valg af behandlinger.

✼✼✼✼ 

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail