Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

I den gode smags tjeneste!

Nu får du muligheden for at samle veninderne, kollegerne eller foreningen på en ny og spændende måde med eksklusive smagninger hos Fox and Hounds

Sæt trumf på tirsdagen

Tirsdagssmagninger hos Fox and Hounds i Sønderborg er en helt unik mulighed for at samles om noget delikat og samtidig lære noget!
Om du er til øl, whisky eller smagfulde cocktails, kan du med garanti glæde dig til et arrangement, der lige er noget for dig - du kan se programmet på hjemmesiden.

Glæd dig til en aften med:

  • Smagning af 4 forskellige typer af en vare (eksempelvis øl, whisky, gin, rom, cocktails)
  • En times foredrag om den pågældende drik af en kyndig bartender

Smag på det gode selskab

Fox and Hounds er en ægte, skotsk pub, hvor du har mulighed for at læne dig tilbage i afslappede omgivelser. Her er der fokus på stemning og hygge med tændte stearinlys og venligt og kompetent personale.

Deres tirsdagssmagninger er centreret om dig som gæst! Her får du lov til at smage på eksklusive varer, som normalt ikke findes på hylderne.

Og hvis du ønsker at spise inden smagningen, tilbydes der hver aften et godt tilbud eksklusivt til alle de gæster, der skal til smagning og foredrag.

Arrangementerne afholdes den første tirsdag i måneden, og starter kl. 19. Ring gerne og spørg om programmet.

Så ring til veninderne eller send en mail rundt på arbejdspladsen, for det her er en aften, I ikke vil gå glip af!

Skål

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail