Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

45 minutters massage

Få 45 minutters massage hos CDH Sports- og Wellness Massage i Sønderborg, og vælg om det skal være fysiurgisk eller wellness

Du bestemmer...

Uanset om du har brug for massage, der kan gå ind og løsne op i dine muskelspændinger, eller om du blot har lyst til lidt ekstra forkælelse i en travl hverdag, så er denne deal lige noget for dig.

CDH Sports- og Wellness Massage står nemlig klar til at give dig massage, og du bestemmer selv om det skal være fysiurgisk eller wellness. 

 

Vælg mellem:

  • 45 minutters fysiurgisk massage 
  • 45 minutters wellness-massage

Obs: Massageformen aftales ifb. med behandlingen

 

Fysiurgisk massage

Det er ofte muskelspændinger, der på den ene eller anden måde er grunden til de smerter, vi går og bøvler med.

Har du problemer med ryg, nakke, skuldre, lændesmerter, spændingshovedpine, tennisalbue, ondt i knæ, ømme ben eller lignende, vil den fysiurgiske massage i mange tilfælde kunne hjælpe dig med at få det bedre.

 

Wellness-massage

Wellness hos CDH Sports- og Wellness Massage er mere blid end den fysiurgiske massage. Den har en afslappende/afstressende effekt og lige noget for dig, der har brug for et frirum i den travle hverdag - eller for dig, der bare gerne vil forkæles. 

 

Professionelle hænder 

Hos CDH Sports- og Wellness Massage er du som kunde altid i fokus og i professionelle hænder. Carsten Dalsgaard Hansen, der er uddannet Fysiurgisk Sportsmassør tilbage i 2012, gør altid sit bedste for, at du går fra klinikken med en fuldkommen afslappet følelse. 

 

Klinik i Velværehuset

CDH Sports- og Wellness Massage er rykket fra Blans til nye lokaler i Sønderborg: Klinik i Velværehuset, Søndre Landevej 59, Sønderborg.

 

Klinikkens åbningstider i Sønderborg i Velværehuset er:

  • Mandag 9.00-16.00
  • Tirsdag 9.00-16.00
  • Onsdag 12.00-21.00
  • Torsdag 9.00-16.00
  • Fredag 9.00-16.00 

 

God fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail