Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Klassisk kromiddag

Nyd en 3-retters kromiddag med klassisk velsmag fra første til sidste bid hos Hørning Kro

Velsmag fra første til sidste bid!

Er der noget så tilfredsstillende, som at sætte sig godt til rette ved et veldækket bord og nyde en veltilberedt middag, der både mætter og smager?


Det er lige præcis, hvad du kan gøre på Hørning Kro, som med dagens deal byder på en klassisk 3-retters kromiddag med forret, hovedret og dessert.


Glæd dig til:

  • Forret: Indbagt laks - laksefilet indbagt i butterdej med spinat serveret med spæd salat og krydderurtedressing
  • Hovedret: Langtidsstegt kalvetyksteg - grillet steak skåret af langtidsstegt kalvetyksteg, anrettet med sprøde grøntsager, hertil stegte kartofler og svampecreme
  • Dessert: Chokoladekage serveret med frisk frugt, sorbet og hindbærsirup


Krohygge tæt på det hele

Kun 15 minutters kørsel fra oplevelsesrige Aarhus ligger det tidligere kongeligt priviligerede Hørning Kro & Hotel, nær både strand og smukke skovområder.


I den stemningsfulde krorestaurant serveres både god, dansk mad og kulinariske specialiteter fra den store, vide verden.


Værdibeviset gælder for 1 person, og du er velkommen til at købe lige så mange du ønsker, så du kan invitere din bedre halvdel, hele familien eller gode venner på en klassisk kromiddag i godt selskab.


Velbekomme!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail