Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Naturligt løft til ansigtet

En behandling med ALT giver dit ansigt et naturligt løft - prøv den afspændende ansigtsløftningsteknik hos Helseuniverset i Silkeborg

Opløftende afslapning

Tag en afslappende timeout hos Helseuniverset, hvor du med dagens deal får en behandling med ALT Ansigtsløftningsteknik, der giver dig flottere hud og et mere ungdommeligt udseende.

 

Den blide og behagelige behandling løfter ansigtets konturer og skaber større symmetri i dit ansigt, som bliver mere levende med en bedre mimik.

 

Du får:

  • 1 behandling med ALT Ansigtsløftningsteknik - 50 minutter

 

Velkommen hos Helseuniverset

Du finder Helseuniverset på Drewsensvej centralt i Silkeborg.

 

Her er du i trygge og kyndige hænder hos Karen Bolette Pedersen, som er uddannet i ALT Ansigtsløftningsteknik og bl.a. også tilbyder Kranio Sakral Terapi, Holistisk Massage samt Reiki Healing.

 

Mere om ALT Ansigtsløftningsteknik

ALT Ansigtsløftningsteknik er en nænsom behandling helt uden bivirkninger eller brug af kirurgi.

 

I selve behandlingen arbejder Bolette både udvendigt og indvendigt på musklerne inde i munden og inde i næsen.  

 

Med de blide ansigtsløftningsteknikker afspænder hun huden, bindevævet og musklerne i ansigtet samt i hovedbund, hals og nakke, så spændingerne fjernes og de slappe områder får mere spændstighed. 

 

Ansigtsløftningsteknik kan således også bruges til behandling af ansigtslammelse, til at løsne arvæv, give bedre bidfunktion og afhjælpe komplikationer efter flåt-bid.

 

Med ALT Ansigtsløftningsteknik bliver dit ansigt ikke kun løftet - det bliver også mere livligt og afslappet, så du igen kan møde verden med et smittende smil! 

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail