Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Golf og middag

Der er lagt op til en dag i golfens tegn med 18 hullers greenfee, adgang til driving range og god middag hos Holmsland Klit Golf i Ringkøbing

Uøvet eller ekspert?

Golf er en underholdende sportgren, som kan dyrkes på mange forskellige niveauer. Uanset hvad dit handicap ligger på, så garanterer vi, at du med dagens deal får en sjov og udfordrende dag hos Holmsland Klit Golf.

Med dagens deal får du nemlig fri adgang til at øve dig i driving range, før du går de 18 huller rundt på den spændende bane.

Dealen inkluderer:

  • 1 polet til en spand træningsbolde på driving range 
  • Greenfee til 18 huller 
  • 1 Golfburger eller 1 Stjerneskud i restauranten 

Golf med vestenvinden

Holmsland Klit Golfs placering langs med Vesterhavet resulterer i en helt unik golfbane, hvor sværhedsgraden blandt andet afgøres af, hvordan vestenvinden arter sig. Banen er anlagt med spændende og interessante huller tilpasset den særprægede natur med søer, vandløb og bakker.

Når du har gået de 18 huller, kan du runde dagen af i den hyggelige restaurant, hvor du kan nyde den smukke udsigt ud over banen, mens du nyder middagen.

Dealen gælder for 1 person, men du er naturligvis velkommen til at købe alle de værdibeviser, du ønsker til en udfordrende dag i godt selskab.

God fornøjelse

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail