Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Stjerneskud & dessert

Nyd et stjerneskud spækket med smag og hjemmelavet brownie til dessert hos Restaurant Under Broen i smukke Hvide Sande

Det' hjemmelavet

Fisk er sundt, og de kloge siger, at vi bør spise det minimum et par gange om ugen. Hvis du er af samme overbevisning, eller hvis du også bare er helt tosset med et skønt stjerneskud, så er dagens deal lige noget for dig. 

Menu og råvarer er sæsonbetinget og naturligvis hjemmelavet, så der er garanti for friskhed og de helt rigtige smagskomponenter, når du sætter dig til bords hos den kvalitetsbevidste Restaurant Under broen.

 

Glæd dig til:

  • Klassisk stjerneskud med 1 pandestegt rødspætte, 1 porcheret rødspætte, hjemmebagt smørstegt brød, rejer, salat og kaviar 
  • Dessertanretning med hjemmelavet brownie

 

Og det' friskfanget 

Du finder Restaurant Under Broen på den tidligere olieø i Hvide Sande, som giver en perfekt udsigt over det skønne havneområde. Fiskekutterne leverer deres friskfangede fisk direkte fra kajen til restauranten.

Under Broen er Danmarks mest vestlige beliggende fiskerestaurant, så den smukkeste hav- og fjordudsigt er derfor selvskrevet på menuen. 

Maden akkompagneres af imødekommende charme og smilende service. Fokus på altid friske råvarer og en sans for at lave traditionelle retter, som de skal smage, gør et måltid på Under Broen til et restaurantbesøg, man vil huske.

Rigtig god appetit!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail