Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Algefrit tag og terrasse

Flot på toppen og terrassen: Jysk-tagrens.dk kommer ud til dig og udfører en professionel algerens af husets tag og terrassens fliser

Farvel til algerne!

Nu kan du komme de kedelige alger på taget og terrassen til livs - Jysk-tagrens.dk kommer nemlig hjem til dig og udfører en professionel algerens af husets tag og terrasse til dealpris!

 

Jysk-tagrens.dk bruger et nedbrydeligt og miljøvenligt algemiddel, der effektivt får algerne til at visne og dø. Herefter fjerner vind og vejr algerne, så du får et flot tag med forlænget levetid samt fine fliser på terrassen.

 

Værdibeviset gælder til:

  • Algerens af tag på 1 hus med en grundplan på op til 300 m2, samt algerens af 1 terrasse


OBS: Det er kun muligt at få behandlingen udført, hvis der på huset er maksimalt 4 meter fra jorden og op til tagrenden. Størrelsen på terrassen er underordnet.

 

Det praktiske:

I forbindelse med købet af dit værdibevis, udfylder du dit navn, den adresse behandlingen skal udføres på, e-mail og telefonnummer.


Når du har købt dit værdibevis, kommer Jysk-tagrens.dk automatisk ud til dig og behandler dit tag og terrasse, når vejret er til det - behandlingerne udføres kun i tørt og forholdsvis roligt vejr. Du behøver ikke at være hjemme, når behandlingen udføres.


Hvis du har solceller på taget, er det ikke noget problem, de tager nemlig ikke skade af behandlingen.


Jysk-tagrens.dk kører ud i hele Jylland, Fyn, på Sjælland samt alle brofaste øer.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail