Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Sejlklubbens stjerneskud

Glæd dig til at nyde en stjernegod anretning, når Restaurant Sejlklubben byder på klassisk stjerneskud i hyggelige omgivelser i Randers

Herlige bidder med havudsigt

Der er nogle retter, der er absolutte klassikere. Én af disse er det højt elskede stjerneskud, som byder på alt det bedste fra havet. Sådan en havbaseret herlighed smager næsten lidt bedre, hvis den kan nydes med udsigt til bølger.


Med dagens deal kan du nyde Restaurant Sejlklubbens berømte stjerneskud på Randers' eneste spisested med udsigt til Randers Fjord.

Glæd dig til:

  • Restaurant Sejklubbens stjerneskud med 2 store, pandestegte rødspættefiletter, rejer, asparges og hjemmelavet dressing

En lokal perle

Sejlklubben er den eneste restaurant beliggende ned til vandet i Randers, helt nede ved den lille, stemningsfulde lystbådhavn.


Sejlklubben tilbyder altid vedkommende og venlig betjening i de hyggelige lokaler med maritim indretning.

Råvarerne er friske og leveret fra lokale leverandører.


Du bestemmer helt selv, om du vil nyde det flotte stjerneskud hos Sejlklubben eller hente det med hjem, når blot du husker at ringe og bestille på tlf. 86 41 84 95.


Velbekomme :-)


Psst...Der er gratis parkering direkte til døren!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail