Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Spirende friske forårstegn

Friske blomster er små antydninger af de lysere dage, der venter lige om hjørnet. Få forårsbebudere ind i din stue med dagens buket fra Bagger Blomster

Frisk blomsterflor i hjemmet

Trænger du også til lidt kulør på hverdagen her i lange, grå januar? Sving forbi Bagger Blomster på Skibhusvej og hent dagens buket med masser af farver og spirende forårsglæde.


Dagens buket sammensættes efter dagens udvalg, og du kan være helt sikker på, at den er bundet med den helt særlige kombination af kreativitet, kvalitet og kærlighed, som Bagger Blomsters dygtige blomsterbindere er kendt for.

Du får:

  • 1 Dagens buket bundet af friske blomster

Sæsonens smukke udvalg

Lone Bagger er en professionel og erfaren blomsterpige, og hun sørger hver dag for, at forretningen er fyldt med smukke, friske blomster, masser af lækkerier, gode vine og spændende øl fra små bryggerier, lige til at forkæle vært & værtinden, din mor eller dig selv med. Besøg også Bagger Blomsters inspirerende Facebookside hvor du kan fornemme den helt særlige stemning fra butikken.


Sig det med blomster

Blomster bringer altid glæde! Og med dagens deal kan du glæde alle dine nærmeste og dig selv, for du må nemlig købe lige så mange værdibeviser, som du vil, til de smukke buketter fra Bagger Blomster.  

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail