Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Højt belagte herligheder

Glæd dig til at sætte tænderne i 3 stykker flotte og friske smørrebrød hos den nyåbnede Vort Daglige Brød i Arkaden Food Market i ♥ af Odense

Flot og fristende frokost

Det er altid et hit, når vi har deals på fra Arkaden Food Market i hjertet af Odense. Denne gang kan vi for første gang præsentere den nyåbnede Vort Daglige Brød, som frister med flotte og fristende stykker smørrebrød, som er en fryd for både øjne og gane. 

 

Heidi, indehaveren af Vort Daglige Brød, har det meste af sin tid slået sine folder på Fyn, men har også været omkring Ida Davidsen og Restaurant Schønnemann i København. Nu er hun atter på fynsk jord, hvor hun serverer de gode madder lavet på fynske råvarer.

 

Pssst... Du vælger selv, om du vil nyde din frokost i Arkaden Food Market eller tage den med som take-away. Værdibeviset kan indløses ALLE UGENS dage fra kl. 11-16.

 

Du får:

  • 3 stk. valgfri dagens smørrebrød

 

Eksempler på dagens smørrebrød

Dagens udvalg af smørrebrød afspejler humøret hos smørrebrødsmutter Heidi, men der er som regel altid nogle klassikere på kortet - eksempelvis: 

 

  • Æg, håndpillede rejer, hjemmelavet citronmayo, karse og lime 
  • Roastbeef med hjemmelavet bearnaisemayo, syltede rødløgsskaller, hjemmelavede rodfrugtchips 
  • Leverpostej med bacon, ristede svampe, hjemmelavet solbær/tyttebær-sylt 
  • Paneret svinekotelet med råsyltede æbler og bløde løg

 

Velkommen hos Vort Daglige Brød

Hos Vort Daglige Brød bliver der kredset om smørrebrødet med fynske råvarer og ærlige smage. Du kan godt begynde at glæde dig til at sætte tænderne i det smagfulde smørrebrød!

 

Smørrebrødsmutter Heidi står bag disken og laver madder fra bunden og sørger for at give dig en dansk smagsoplevelse. Heidi sætter nemlig en dyd i at lave gode stykker mad fra sit fynske hjerte og gode humør, som bestemmer dagens udvalg af smørrebrød.

 

Arkaden Food Market

Odenses tidligere fest-centrum, Arkaden, har fået nyt liv som mad-tempel under navnet Arkaden Food Market. Fra 26 boder serveres der alt det bedste fra køkkener rundt om kloden lige i hjertet af Odense - se de flotte anmeldelser af Arkaden Food Market lige her.

 

Velbekomme!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail