Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Udsøgt tapas-bræt

Nyd de skønneste lokale tapasretter, mens du nyder udsigten over smukke Lillebælt - med kig til begge broer

Unik atmosfære og udsigt over Lillebælt

Brasserie Svanen ligger på KulturØen i Middelfart, som har en helt unik placering helt ud til Lillebælt med en flot panoramudsigt ud over bæltet og de to broer. De store vinduespartier gør, at du rent faktisk føler, at du er på vandet.

 

Her er derfor de perfekte rammer til at mødes og nyde en frokost i en afslappet atmosfære.

 

Med denne deal får du:

1 tapas-bræt for 1 person til frokost


Tapasretterne varierer efter sæsonens menukort, men der er vil altid være velsmagende retter med fisk, kød, grønt og ost, og hertil hjemmebagt brød.

 

Lokal kvalitet

Brasserie Svanen er en restaurant/café, der er inspireret af terroir-ideén - eller med andre ord: område-ideén. Det vil sige, at restauranten har fokus på lokale kvalitetsråvarer - i dette tilfælde fra Middelfart, Fyn og Trekantsområdet. De gør en dyd ud af at finde de bedste lokale råvarer for at kunne servere det bedste til DIG!

 

Nogle af de lokale leverandører er blandt andet Torup Bakkegaard ved Assens samt Kring Chokolade og Slagter Lund fra Middelfart.

 

Brasserie Svanens dygtige kokke og tjenere har fokus på mad, drikke og service af høj kvalitet. Alt bliver lavet fra bunden og de lægger vægt på at tilbyde dig god service i hyggelige omgivelser.

 

Restauranten byder gæster velkommen i alle aldre - og til de yngste tilbyder de både et legerum og et børnevenligt menukort.

 

Masser af oplevelser

Kombiner den velsmagende frokost-tapas hos Brasserie Svanen med noget af alt det skønne, du kan opleve i Middelfart. En slendretur i byens hyggelige gågade, en tur til tops med bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro, kultur på keramikmuseet Clay eller en gåtur i Hindsgavl Dyrepark. Mulighederne er mange!

 

Rigtig god fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail