Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Herregårdsbøf med bearnaise

Gør torsdagen lidt sjovere med en ordentlig herregårdsbøf med det helt rigtige tilbehør på Hotel Ole Lunds Gaard i Kalundborg

Byd weekenden velkommen

Utålmodigheden kan hurtigt tage over, når weekenden så småt begynder at nærme sig. Hotel Ole Lunds Gaard i Kalundborg har dog den bedste kur mod hverdagsblues; torsdagsbøf!

Glæd dig til:

  • 1 herregårdsbøf (250 g) 
  • Hjemmelavede fritter
  • Hjemmelavet bearnaisesauce 
  • Ærter

Hver torsdag i april tilbereder kokken lækre herregårdsbøffer efter alle kunstens regler. Så burde humøret lige kunne holde til weekenden indfinder sig. 

God stemning

Med sine 270 år på bagen er den gamle købmandsgård mester i at opvarte sine gæster, så du er altid sikret en dejlig oplevelse, hvor der hverken er sparet på hygge eller smag.

Husk, at værdibeviset gælder for 1 person, men at du naturligvis er velkommen til at købe alle de værdibeviser, du ønsker, så du kan nyde den smagfulde bøfmenu i godt selskab.

Så slå dig ned i den indbydende gårdhave eller nyd den saftige bøf i den hyggelige restaurant mens weekenden nærmer sig.

Velbekomme!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail