Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Rygestop med Brainfit

Bliv styrket og motiveret mod dit mål om et rygestop med Brainfit behandlinger fra New Energy i Kalundborg

Bliv motiveret

Har du brug for at blive motiveret til dit rygestop? Så er dagens deal lige noget for dig! Du kan nemlig få en optimal start på dit rygestop med en Brainfit rygestop pakke. 


Pakken består af: 

  • 1. konsultation med råd og vejledning samt 1. behandling i Brainfit terapistolen (afsæt 1.5 time)
  • Ved første konsultation isættes (hvis ønskes) nåle i øret, som nedsætter trangen og ofte helt fjerner lysten til cigaretter
  • Herefter 4 behandlinger i Brainfit terapistolen (afsæt 1 time pr. behandling), som skal afvikles indenfor 2 uger, for at få den ønskede effekt af behandlingen 

(Normalpris: 1450 kr.) DEALpris 725 kr.


Bemærk: Behandlingen skal være igangsat inden udgangen af februar 2017

Sådan foregår det

Du vil på en yderst behagelig måde blive velmotiveret og styret mod dit mål. Du sætter dig blot behageligt tilbage i de højteknologiske terapistole, som via sansestimulering med lyd, lys, musik og Shiatsu massage styrker din mentale og fysiske sundhed – i dette tilfælde målrettet mod dit ønskede rygestop. Læs mere på Brainfit.dk under ”hvordan”.


Hvad kan du forvente? 

Du vil få et mentalt ”spark” der virkelig rykker. Nålene i ørene gør det nemt for dig i starten, at slippe lysten til cigaretter. De 5 brainfit behandlinger styrker dig både mentalt og fysisk og giver dig en Turbo-start til at nå det ønskede rygestop.


God fornøjelse :-)

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail