Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Tip-Top læderpleje

TIP-TOP Læderbalsam og TIP-TOP Rensesæbe er uundværlige hele året rundt - optimal til rens og vedligeholdelse af sko, tasker, lædermøbler...

Vedvarende vedligeholdelse

Uanset vejr og vind er TIP-TOP Læderbalsam det bedste bud, når du vil passe på sko, støvler, skindjakker, lædermøbler og hundepoter. 


Du får:

  • 1 x 100 ml TIP-TOP Læderbalsam  
  • 1 x 180 ml TIP-TOP Rensesæbe 


Læderbalsam og rensesæbe er 100% naturprodukter, der sikrer dig sund og god beskyttelse.

Nem og enkel information medfølger begge produkter.


Topresultater med minimum slid

Dub. Dub. Dub. Tip-Top Læderbalsam kan bruges til alle farver og påføres sko, støvler, skindjakker, tasker, Gore-Tex, lædermøbler, træ, marmor, sadler og seletøj med let hånd.


TIP-TOP Læderbalsam

Læderbalsam aktiverer læderets naturlige farve, gør det blødt og smidigt, og imprægnerer mod vand og skjolder, samtidig med at det beskytter mod saltrande. Det forlænger derudover læderets levetid betydeligt.


Produktet kan benyttes på alle glatte læderoverflader, gummioverflader, plastikoverflader, vinyloverflader, marmoroverflader, skiferoverflader og på granit. Læderbalsammen er også effektiv som potevoks, der beskytter og heler hundepoter og andre dyr i den kolde tid, som godt kan være hård for vores pelsede venner.


Læderbalsammen indeholder kokosfedt, lanolin og bivoks, og kan holde konsistensen ved ned til 21 grader. Tørrer ikke ud i emballagen.


TIP-TOP Rensesæbe

Rensesæben kan benyttes på de samme materialer som læderbalsam, og med den er du sikret en effektiv ridsefri afrensning. Indeholder ikke optisk hvidt.


Den medfølgende svamp fugtes og dubbes i rensesæben, som derefter påføres overfladen, hvor rensesæben aktiverer smuds, støv, snavs, sværte, græs og vejsalt m.m., der herefter trækkes af overfladen med svampen.


Tørretiden er yderst kort, og der er intet behov efterpolering.


Rensesæben kan også anvendes på ubehandlet træ, på bordplader, skabe og på møbler, der normalt kræver olie og voks, samt på gummi, plastik, vinyl, marmor, sten, rustfristål og aluminium.


Rensesæben er særligt velegnet til sko og støvler med snavs og vejsalt, hvide sko og kanter, sadler, seletøj, ridestøvler, fodboldstøvler, golfsko, skinddragter og handsker, sportsrekvisitter og boksehandsker.


Anvendelsesmulighederne er kendt af mange og de to venner kan uden tvivl nedsætte dit generelle produktforbrug helt miljørigtigt med et ægte naturprodukt, når du anskaffer disse vidundermidler til din bolig, hjem og fritid.


Se også mere på Facebook.

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail