Gør noget godt for din hud

Få dobbelt op på behandlingerne med både en dermabration og en oxygenbehandling hos Face & Body Image i Kgs. Lyngby

De smukke unge mennesker

Har din hud mistet gløden, så er denne deal til dig!

 

Face & Body Image i Kgs. Lyngby byder nemlig indenfor til ikke bare én, men hele to ansigtsbehandlinger. Ved at kombinere dermabration med en oxygenbehandling opnås den størst mulige effekt, der strammer huden mest muligt op. 

 

Du får:

  • 1 Dermabration (diamantpeeling)
  • 1 Oxygenbehandling

 

Blid & effektfuld peeling 

En diamantpeeling føles som en blid og effektiv massage og er en fuldstændig smertefri og afslappende oplevelse af luksus.

 

Under behandlingen fjernes det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen, hvilket resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød, mens rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering kan mindskes.

 

Helt i dybden

Oxygenbehandlingen stimulerer produktionen af kollagen samt nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet. De aktive ingredienser transporteres ved hjælp af ren ilt ned i de dybere hudlag, så hudens fugtbalance genopbygges og opretholdes. Allerede 20 minutter efter behandlingen, skulle du gerne kunne se resultater.

 

Psst! Alt du skal gøre for at genfinde din huds glød er at købe et værdibevis på Deal.dk og derefter booke tid til din behandling på tlf. 93 85 56 80 eller 51 88 56 80.

 

God fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail