Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Hop dig glad

Glæd dig selv eller ungerne med 2 timers ubegrænset sjov i Jumping Funs eventyrland af trampoliner

Flyvende glæde

Nu har du chancen for at trodse tyngdekræften og flyve gennem en eftermiddag fyldt med sjov og bevægelse!

Med et værdibevis til Jumping Fun i Odense vælger du helt selv, hvordan du vil vende og dreje dig i luften. Du har adgang til alle trampoliner, skumgrave og spil - så valget er dit.

Uanset hvad du er til, er du garanteret en oplevelse fyldt med grin, udfordringer og masser af motion - på den sjove måde.

Du får:

  • 2 timers adgang til Freestyle-hold


Freestyle

Freestyle er fri adgang og fri leg i hele parken. Dette omfatter alle aktiviteter som: Alle trampoliner, skumgrave, Dodgeball, Tumble-tracks, Basketball, JumpTower til airbag og parkour. Der er noget for enhver smag og rigeligt med mulighed for at få brugt noget energi.

Så vil du ind og hoppe for dig selv eller med dine venner, så er Freestyle lige noget for dig!  


Freestyle er for alle over 6 år. Der er mulighed for adgang for børn mellem 3-6 år, men de skal altid være i følgeskab med en voksen.

For alle

Jumping Funs brede udvalg af muligheder for aktivitet gør, at der er noget for enhver smag og aldersgruppe.

Du kan bruge dealen med veninderne og koncentrere jer om fitnessøvelser og sjov motion - eller du kan bruge dealen til en dag, hvor hele familien skal ud og tumle løs!


Jumping Fun tilbyder også et stort og åbent caférområde, så ikke-hoppende ledsagere kan nyde en kop kaffe, mens de kigger på trampolin-akrobaterne.


Rigtig god fornøjelse!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail