Frokost med udsigt

Nyd en skøn søndagsfrokost med smuk udsigt, når Restaurant Harmonien i Rødvig Stevns inviterer indenfor

Smagfulde søndagsfavoritter

Nyd foråret med en skøn søndagsfrokost og glæd dig til en madoplevelse, der både byder på velsmagende mad, skøn udsigt og hyggegaranti på Restaurant Harmonien.

Restaurant Harmonien ligger i den lille charmerende fiskerby på Rødvig Stevns. Her kan I nyde en veltilberedt søndagsbuffet med masser af frokostkræs lavet udelukkende af friske råvarer.
 

Glæd dig til:

  • Søndagsfrokostbuffet på Restaurant Harmonien


Frokostbuffeten byder på:

  • 2 slags fisk 
  • 2 slags kød 
  • 2 slags salater 
  • 2 slags lune retter 
  • Ost 
     

Værdibeviset gælder for 1 person, men du er velkommen til at købe flere, så du kan give hele familien en dejlig weekendfrokost i hyggelige omgivelser.

 

Masser af seværdigheder

I kan samle appetit til måltidet med en spadseretur langs naturskønne Stevns Klint, der ligger nær Restaurant Harmonien. Området omkring Rødvig Stevns byder på et væld af spændende seværdigheder. Du kan besøge Koldkrigsmuseet Stevnsfort, Stevns Klint med det smukke fyr på toppen eller det historiske Boesdal Kalkbrud.

 

Lokale ildsjæle

Restaurant Harmonien har eksisteret siden 1888 og været et højt elsket samlingspunkt for borgere fra alle samfundslag. I 2008 gik en håndfuld lokale Rødvig-borgere sammen og ombyggede den vellidte restaurant, som i dag fremstår lys og varm. 

 

Velbekomme! :)

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail