Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Vejen til et sundere liv

Find vejen til et sundere liv med en konsultation hos Naturopath og Biopat Anja Fryd Eggertsen ved Vejenfrem i Nykøbing Sjælland

Det første skridt mod mere sundhed

Find vejen til en sundere livsstil hos Vejenfrem med en konsultation hos Naturopath og Biopat IBM Anja Fryd Eggertsen.


Konsultationen indeholder en biotron test, udarbejdelse af regenerationsprogram med ernæring og kosttilskud samt opfølgende samtaler - altsammen over en periode på 12 uger. 

Et forløb hos Vejenfrem afdækker årsagerne til de problemer, du døjer med, og hjælper dig til at finde ud af, hvad din krop har brug for, for at få vendt de processer, som giver dig symptomer eller sygdomme.

Du får:

  • Konsultation hos Naturopath og Biopat Anja Fryd Eggertsen ved Vejenfrem


Konsultationen er delt i 3 sektioner, som forløber over 12 uger og består af:


  • 1: Optagelse af journal, vitamin/mineral test med biotron test og tilhørende regenerationsprogram med ernæring og kosttilskud m.m. (varighed ca. 1½ time)
  • 2: Opfølgning efter 4 uger med justering af dosering (varighed ca. 30 minutter)
  • 3: En snak om forventninger og resultat af forløbet (4 uger efter opfølgningen - varighed ca. 30 minutter)


Hele forløbet tager 12 uger, og de sidste 4 uger er Anja tilgængelig på mail: anja.biopat@outlook.dk, hvis du har brug for det.


Mere om Naturopati og Biopati

Naturopather og Biopater arbejder med krop, sind og ånd gennem biologisk medicin og komplementære behandlingsformer udfra anskuelsen om menneskets helbredstilstand som en naturlig konsekvens af livsførelse og miljø.


Såvel kostvaner, kroppens mekanismer og kredsløb samt udefrakommende fysiske og psykiske påvirkninger inddrages i forløbet, som giver dig overblik over netop din vej til et sundere liv.

Så tag det første skridt mod mere sundhed med dagens deal og book tid hos Vejenfrem i dag.


 

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail