Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Sjov i FunCenter Aalborg

Invitér familie, kollegaer og venner med på 2 timers sjov og ballade for alle aldre!

Besøg FunCenter Aalborg

Er I klar til at få den sjoveste oplevelse og få trænet lattermusklerne? Kom og gi’ den gas i 2 timer i Eventhallerne i FunCenter, centralt placeret på Poul Larsens Vej 14 på Eternitgrunden i Aalborg. 

 

De mange gode anmeldelser på Facebook og TripAdvisor fra tidligere gæster kan ikke tage fejl – dette er Aalborgs absolut sjoveste center for både børn og voksne! 

Glæd dig til: 

  • 2 timers sjov i FunCenter Aalborgs Eventhaller 


Køb et værdbevis pr. person og invitér hele familien, kollegaerne og alle vennerne til en rigtig sjov dag! Bemærk, at I mindst skal være 6 deltagere og dermed mindst købe 6 værdibeviser – har alle ikke købt dealbeviser er det muligt efterfølgende at købe til normalpris. 

 

Med 29 forskellige aktiviteter er der med garanti noget for alle! Prøv blandt andet
 

  • Human Football Table  
  • Bubble Soccer  
  • Sumobrydning  
  • Promille Fuglekast  
  • Lokumsræs  
  • Rodeotyr  
  • Wipeout  
  • Fun Animal Race
  • Og meget, meget mere 

Kig forbi her for at  læse mere om de 4 store Eventhaller. 

I FunCenter afholdes der mange forskellige arrangementer og er perfekt til bl.a. børnefødselsdag, polterabend og firmaarrangementer. Eller hvad med lidt sjov inden årets julefrokost? 


Hvordan fungerer konceptet?

I kan på FunCenters hjemmeside se en oversigt over, hvilke aktiviteter der er i hvilke haller, og vælge hvilke haller, der passer bedst til jer. I kan nå ca. 3 aktiviteter pr. time, og er det bare umuligt at vælge, kan FunCenter hjælpe med at udvælge aktiviteter ud fra deres erfaring, og finde de mest populære til jeres type arrangement. 

Det mest populære setup er at være 60 min. i en Eventhal og prøve ca. 3 aktiviteter, og derefter holde en kort pause på 30 min. Efterfølgende er det tid til 60 min. i en anden Eventhal med ca. 3 andre aktiviteter.  

I pausen kan I booke et gratis bord i FunCenters cafeområde og spise medbragt mad, eller lade FunCenters samarbejdspartnere stå for maden. Drikkevarer kan købes i caféen til konkurrencedygtige priser.
 

FunCenters instruktører er med jer hele vejen fra I kommer til I går, og sørger for at humøret og sikkerheden er i top. Der er ikke andre gæster i jeres Eventhal, når den er booket til jer. Vælger I de fysiske aktiviteter i Hallerne, kan I godt få sved på panden, og der er derfor mulighed for gratis bad og omklædning. 


For mere information kan du besøge FunCenters hjemmesideFacebook eller ringe på tlf. 28 31 21 01. 

Se en kort film af alle de sjove aktiviteter i Eventhallerne her.

 

Vi ses til en ordentlig omgang sjov og gode oplevelser i FunCenter :-) 

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail