Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

En aften i rockens tegn

Oplev alle de bedste rocksange fra USA, når Ildfestregatta 2017 i Silkeborg inviterer på en aften med rock, mad og ølsmagning

Fest og glade dage

Tag din bedre halvdel, vennerne eller kollegaerne under armen, og få en skøn aften med fest og glade dage, når Silkeborg Ildfestregatta igen i år byder op til dans, musik og fest til Silkeborg Ildfestregatta.

 

Festivalen afholdes fra den 15. august til lørdag den 19. august. Og med dagens deal har du mulighed for at blive rocket godt igennem til USA ROCK aften fredag d. 18. august i Regatta-teltet på torvet.

 

Her bydes der vi op til dans med The Boss, et Bruce Springsteen-kopiband, sidst på aftenen er det de lokale helte fra Almost AC DC som gæster teltet. De kommer lige hjem fra Skanderborg Festival og dette er der eneste optræden i Silkeborg i år. Efterfølgende er der DJ og fest, hvor I med garanti også kan synge og danse med.

 

Du får: 

  • Billet til USA ROCK aften i Regatta-teltet på torvet, fredag den 18. August fra kl. 17.30
  • Lækker regatta-buffet med krydderkam, flødekartofler, salat, flutes, smør
  • Ølsmagning: Smag 6 forskellige øl fra det lokale Grauballe Bryghus
    (Værdi: 279,-) DEALpris: 167,-

 

Festfyrværkeri 

Silkeborg Ildfestregatta er en folkefest i Silkeborg med musik og underholdning for hele familien. Her har du også muligheden for at opleve en europæisk festfyrværkeri-konkurrence mellem 5 af de bedste fyrværkere i Europa hver aften under ildfestregattaen.


Under regattafesten er der spækket med telte, boder, scener og fede oplevelser, så der er noget til alle aldre og alle slags smag.

 

Mad, live musik og kolde øl - bunden er lagt for en forrygende fest. Skal du med? :-)

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail