Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

De bærer dig gennem livet

Ofte bliver fødderne pakket ind i sokker og sko, og glemt til fordel for andre ting - men nu skal de forkæles med en gang fiskespa

En ting er sikkert - de følger altid med

Om det er til dans, når du løber, hopper eller går i alverdens forskellige slags sko. Der er selvfølgelig tale om dine fødder, og de fortjener ærlig talt at blive forkælet.


Dette kan Clinique Primadonna i Horsens hjælpe dig med!


Du får:

  • 30 minutters behandling med doktorfisk for én person hos Clinique Primadonna i Horsens  


Lad doktorfiskene nurse dig

Der er bestemt en grund til, at doktorfisk er blevet så populære - det er fordi de virker! Der er dokumenteret effekt mod eksem, psoriasis og dårligt blodomløb, eksempelvis ved graviditet. Men behandlingen står også stærkt i sig selv, som en del af en velværende og forfriskende oplevelse, der efterlader dine fødder bløde og opkvikkende.


Clinique Primadonna har stærk fokus på hygiejnen i arbejdet med deres doktorfisk. Fødderne vaskes, før de kommer i bassinet og vandet får jævnlig rensning og god cirkulation. Dertil fjernes de afrensede hudceller, så snart de når bunden og fiskene selv er aldeles sunde.


Vær opmærksom på

Man må afstå fra behandling, hvis man har nedsat immunforsvar, fodvorter, eller har fået vokset ben samme dag, samt hvis man har påført creme inden for de sidste 4 timer. Neglelak er ok, hvis bare det ikke er lagt samme dag.


God fornøjelse!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail