Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

En bid af Danmark

Ringkøbing byder på varme og charme. Efter frokosten kan I gå en tur til havnen og nyde udsigten, eller slentre over brostenene gennem byen

Charmerende og saftig

Ringkøbing er kåret til at være Europas lykkeligste by, hvilket I nu selv kan vurdere på nærmeste hold, når I med dagens deal inviteres på frokostbøf på Hotel Ringkjøbing, der er et af landets ældste hoteller og som i 2015 fejrede 25 års jubilæum.

Sæt tænderne i:

  • 1 frokostbøf med whiskey-sauce 
  • Salat 
  • Råstegte kartofler 

Kom ind i varmen

Hos Hotel Ringkjøbing er der ikke sparet på hverken den gode stemning eller den gode kvalitet.

Deres udsøgte lokaler lægger op til al slags selskab. Hvad enten det drejer sig om en romantisk middag for to eller en vigtig forretningsmiddag - så danner restauranten utvivlsomt de helt rette rammer for netop jeres behov.

Uden tøven står det professionelle køkkenteam klar til at kokkerere for netop dig, og der lægges stor vægt på de bedste råvarer.

Hotel Ringkjøbing er kendt for at kræse om maden, når det gælder smag, anretning og størrelse - hermed sagt lægges der op til en aften, hvor du vil føle, at du har fået noget for pengene.

Velkommen og velbekomme!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail