Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Tarteletter & æblekage

Nyd en ægte dansk hyggemiddag med tarteletter og gammeldags æblekage hos Cafe Jens Otto i Randers

Hyggekræs i Randers ❤

Cafe Jens Otto i Randers er indbegrebet af hygge, nostalgi og romantik! Der er dækket op med rødternede duge og levende lys, når cafeen byder på god, gammeldags mad fra det elskede danske køkken.

 

Som noget nyt har Cafe Jens Otto aftenservering, og derfor kan du nu på onsdage og torsdage nyde den dejligste 2-retters middag med cafeens populære tarteletter og gammeldags æblekage til dessert.

 

Du får:

  • 3 stk. af cafeens populære tarteletter
  • Gammeldags æblekage

 

Stemningsfuld smagsoplevelse

Du vil føle dig hensat til en anden tidsalder, når du sætter dig til bords hos Cafe Jens Otto, hvor den gennemførte indretning skaber en helt speciel atmosfære.

 

Cafeen er nemlig bygget op som en teaterscene, hvor vinduer med skodder, altankasser med smukke blomster, vasketøj på snor over gaden, retro gadelamper og husmalerier på væggene, giver oplevelsen af at sidde i en idyllisk, gammel baggård.

 

Stemningen fuldendes af cafekøkkenets klassiske danske retter, som tilberedes efter gode, gamle dyder, kombineret med enkelte nyere indslag. 

 

Velbekomme! 

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail