Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Champions League håndbold!

Oplev Skjern Håndbold live i MCH Messecenter Herning, og få muligheden for at opleve europæisk tophåndbold når det er bedst

Kom og oplev stjernespillere og klubikoner

Du kan se OL Guldvinder Kasper Søndergaard i aktion. Og den norske landsholdsanfører Bjarte Myrhol. På banen er såmænd også klubikonerne René Rasmussen og Bjarke Christensen, der har spillet mere end 550 kampe tilsammen i den grønne trøje. 

 

Og så er der naturligvis Anders Eggert, der efter 10 år i Flensburg, nu er i den grønne Skjern trøje. Du vil også være en del af en fantastisk arena med stemning og håndboldgejst.

 

Håndbold på TV er én ting, men hvis du virkelig vil mærke stemningen og opleve Champions League håndbold tæt på, så er det nu, du har muligheden.

 

Du får:

  • 1 billet (siddeplads kat. 1) til Champions League kampen søndag d. 3. december 2017 kl. 16:00 i MCH Messecenter Herning

 

Kom med og mærk suset

Med denne deal bliver du en del af håndboldfesten i MCH Messecenter Herning, når spillerne løber på banen den 3. december 2017.

 

Der er ingen begrænsninger i antallet af værdibeviser, så køb alle dem du ønsker. Tag venner og familie med til at opleve Champions League kampen mellem Skjern Håndbold og Gorenje Velenje fra Slovenien.

 

Værdibeviset medbringes udprintet og byttes til billet(ter) ved indgangen, hvor du henvender dig ved billetsalget.

 

Oplev suset og hjælp Skjern Håndbold til en sejr i den sidste kamp i gruppespillet i Champions League.

 

God kamp!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail