Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Professionel algebehandling

Hold husets tag flot og stærkt med en miljøvenlig algebehandling fra Jysk Algebehandling

Til kamp mod mos og alger

Forlæng hustagets levetid med en professionel algebehandling fra Jysk Algebehandling, som sørger for at taget bliver flot og stærkt.


Jysk Algebehandling anvender et miljøvenligt desinficeringsmiddel, som er biologisk nedbrydeligt og ikke belaster naturen. Midlet trænger ind i alger og mos, som herefter løsner sig, så regn og vind automatisk fjerner belægningerne fra tagfladen. 


Alt afhængigt af hvor tykke belægningerne på dit tag er, vil du i løbet af få måneder have et tag, der er så fint som nyt.


Værdibeviset gælder til:

  • Algebehandling af op til 450 kvm tagflade med max 3 meter op til tagrenden

 

Det praktiske
Du behøver ikke være hjemme, når algebehandlingen udføres.


Senest 7 dage efter, at du har købt dit værdibevis, skal du sende en mail til Jysk Algebehandling og aftale en dato for algebehandlingen - så ligger der en seddel i postkassen, når Jysk Algebehandling har udført behandlingen på den aftalte dag. 


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jysk Algebehandling på tlf. 93848525. Du kan også se mere på hjemmesiden.  


Tilkøb af fliserens

Når du har købt et værdibevis til algebehandling af hustag, giver Jysk Algebehandling 50 % rabat på fliserens, der udføres samme dag som algebehandlingen. 


Med professionelt udstyr til højtryksspuling fjerner Jysk Algebehandling skidt, flisepest og alger, så du igen kan nyde synet af helt rene fliser på terrassen eller i indkørslen. 


Dine fliser bliver som nye igen med en effektiv fliserens og efterfølgende imprægnering. 


Glæd dig til synet af et atter algefrit tag!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail