Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Herregod bøf

Café Frederiksberg i Aalborg frister med en smagfuld herregårdsbøf med skønt tilbehør og en stor fadøl - og du får herlighederne til dealpris

Aalborgs ældste og største

Café Frederiksberg, der også går under kælenavnet Frede, har eksisteret siden 1900 og er dermed Aalborgs største og ældste værtshus, fyldt med hyggelig atmosfære og autentisk, engelsk pubstil.


Med dagens deal får du mulighed for at opleve den særlige stemning tilsat en rigtig god klassiker - nemlig en god herregårdsbøf.

 

Med et værdibevis får du:

  • En god herregårdsbøf med sprøde fritter, ærter, løg, bacon og bearnaisesauce
  • 1 stor fadøl

 

Værdibeviset gælder for 1 person, men du er naturligvis velkommen til at købe alle de værdibeviser du ønsker, så du kan dele oplevelsen med venner eller familie.

 

Autentisk stemning og livemusik

Café Frederiksberg er fyldt med nostalgiske minder og spændende dekorationer fra især England. I forbindelse med en renovering blev der fundet en flaskepost fra en tidligere tjener. Flaskeposten havde gemt sig under gulvbrædderne i 70 år - den bliver nu brugt som dekoration.


Café Frederiksberg er også kendt som Aalborgs Blues-spillested nr. 1 - men der bliver også spillet meget andet på den hyggelige og intime musikscene.  


Som det hører sig til, har baren et stort udvalg af specialøl og - efter eget udsagn - også Danmarks største udvalg af Single Malt Whisky.


Rigtig god fornøjelse - og velbekomme :-)!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail