Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Autentisk tapas

Smag den lækre og traditionelle tapas med 7 forskellige Pintxos hos spanskinspirerede Vino Y Pintxos i hjertet af Aalborg

Spanske specialiteter

Med denne deal kan du se frem til en hyggestund med velanrettede hapserier i ❤ af Aalborg.

 

Du får nemlig en tapasservering med 7 lækre og traditionelle Pintxos hos altid hyggelige Vino Y Pintxos.

 

Du får:

  • 7 stk. Pintxos

 

Brød med velsmagende topping

Pintxos betyder pindemad og er en traditionel ret fra det nordlige Spanien, hvor de spises som snacks, appetizers eller tapas. 

 

De små, velsmagende og mættende hapsere består af små stykker brød, hvor forskellige variationer af topping er sat fast med en pind - deraf navnet.

 

Vino Y Pintxos er den eneste restaurant i Aalborg, der serverer de traditionelle pintxos, og da der udelukkende bruges råvarer fra Catalonien, kan du være helt sikker på, at autenticiteten er i top.

 

Når mad bliver en passion

Helle og Allan, som ejer Vino Y Pintxos, har taget deres kærlighed for spansk gastronomi med hjem til Aalborg og har åbnet den ideelle tapasbar på Boulevarden.

 

Her kan man nyde spanske delikatesser, præcis som de skal nydes: med en bred vifte af forskellige smagsoplevelser fra de allerbedste råvarer. F.eks. er sortfodsskinken et af verdens førende gourmetprodukter, der rangerer på linje med bl.a. østers, kaviar og foie gras. 

 

Velbekomme!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail