Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Wienerschnitzel med det hele

Restaurant TreKroner i idylliske Faaborg inviterer på en skøn wienerschnitzel af kalv med klassisk tilbehør og "dreng" på toppen!

Velsmagende klassiker med et twist

Tag et smut til skønne Faaborg og glæd smagsløgene med en herlig klassiker på Restaurant TreKroner. Her kan du få en velsmagende wienerschnitzel lavet af kalv med klassisk tilbehør.

 

Glæd dig til at smage på:

  • 1 mager wienerschnitzel lavet af kalvekød
    Servers med brasede kartofler, ærter og smørsauce

 

Med eller uden dreng? Wienerschnitzlen serveres med den klassiske ansjos, peberrod, citron og kapers på toppen - også kaldet en dreng. Hvis du ikke ønsker dette, kan du selvfølgelig fravælge det - giv blot restauranten besked.

 

Historiske rammer

Restaurant TreKroner er Faaborgs ældste og mest stemningsfulde beværtning. Lige siden 1821 har stedet serveret for alskens godtfolk, og stedets historiske vingesus kan i den grad mærkes, når man træder ind i de gamle og historiske lokaler. 

 

Med udgangspunkt i de gamle danske madtraditioner udvikler Restaurant TreKroner på de traditionelle opskrifter og tager dem med ind i nutiden. Der er fokus på kvalitet og detaljer, så deres gæster altid er sikret en skøn og udsøgt madoplevelse.  

 

Du er selvfølgelig velkommen til at købe flere værdibeviser, så du kan tage familien, vennerne eller kollegaerne med til det skønne Faaborg. Her kan I nyde den flotte natur, den smukke havn, og selvfølgelig en udsøgt wienerschnitzel på den historiske Restaurant TreKroner. 

 

Rigtig god appetit!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail