Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

2-retters påskemenu

Hvis du vil slippe for madlavningen en enkelt aften, så er her et rigtig godt bud på en fristende og lækker 2-retters menu

Når aftensmaden godt må være lidt ekstra

Vi kan alle have brug for en aften ude, hvor vi ikke selv skal tænke på at skrælle kartofler og vaske op. Det er helt okay - og det er helt fortjent!


Så med dagens deal får du muligheden for at læne dig tilbage og nyde en skøn middag, som er tilberedt med ægte kærlighed. Menuen serveres 3 forskellige dage i påsken, så sæt du blot kryds i kalenderen, og glæd dig til en smagfuld aften ude! 

Du får:

  • 1 x 2-retters menu på Hotel Phønix i Brønderslev

Menuen byder på:

  • Forret: Varmrøget laks med peberrodscreme, salt agurk og brød a part

  • Hovedret: Steak af kalvefilet med nye asparges, ristede hummerhaler, smørstegte kartofler samt choron sauce

Naturoplevelser og aktiviteter

Hotel Phønix er beliggende midt i Brønderslev, og hvad enten du er overnattende gæst eller restaurantgæst for en enkelt aften, så har hotellet en masse at byde på.


Hotel Phønix vil være den perfekte base for gæster, som ønsker naturoplevelser og aktiviteter inden for kort afstand. For de shopping-hungrende er det bare at træde ud af døren på hotellet, og du har masser af spændende detailforretninger lige omkring dig. 


Og så er deres restaurant koncentreret om at servere dig frisk mad med saft og kraft. Du går i hvert fald ikke sulten derfra!


God fornøjelse!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail