Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Få klarhed

Gør noget godt for dit indre jeg med kontakt til den åndelige verden ved hjælp af 1 times sitting hos Sella fra Vigør Klinik

Svarene venter

En sitting hos en clairvoyant er et spændende redskab til at få et nyt perspektiv på livet. Hvad end det er råd, vejledning eller et talerør til den åndelige verden du søger, kan clairvoyance hjælpe dig.


Med dagens deal får du en 1 times sitting med Sella fra Vigør Klinik i Rødekro, hvor du kan få hjælp og svar på dine spørgsmål. Sella ser beskeder fra den åndelige verden, som hun kan viderebringe til dig.

 

Du får:

  • 1 times clairvoyance-sitting
    (Værdi: 600,-) DEALpris: 360,-

 

Klarhed og vejledning

En sitting hos en clairvoyant kan hjælpe dig med uløste spørgsmål og problemer, uanset hvad dette måtte indebære. Clairvoyanten Sella er fuldt uddannet clairvoyant-rådgiver, og du er derfor i trygge hænder.


Udover at give klarsyn kan clairvoyance også medbringe en generel, altomfattende, kropslig og åndelig følelse af klarhed. Sella videregiver denne klarhed til "den levende verden", så du kan få større indsigt i livet.

 

Med en sitting kan du få:

  • Råd
  • Vejledning
  • Hjælp
  • Oplysninger
  • Klarhed

 

God fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail