✶ Cirkus kommer til byen! ✶

Tag hele familien med, når Cirkus Dannebrog byder på en magisk aften i både Silkeborg og Ry d. 18. 19. eller 20. maj 2015

Cirkus i verdensklasse

Glæd dig til at opleve artister, gøgl, dansende dyr og flotte kostumer i verdensklasse, når det traditionsrige og gamle Cirkus Dannebrog kommer til både Silkeborg og Ry!

Cirkus Dannebrog har strikket et helt fantastisk og spektakulært show sammen. Forestillingen er en oplevelse for hele familien i en kulisse, hvor duften af nostalgi, eventyr, popcorn og savsmuld bliver forenet med artisteri i verdensklasse.

Værdibeviset gælder som indgangsbillet for 1 person, men du er selvfølgelig velkommen til at købe flere værdibeviser, så du kan invitere hele familien med til en aften fyldt med spænding, sjov og spas.

Værdibeviset indeholder

1 stk. indgangsbillet til Cirkus Dannebrog. Vælg mellem følgende datoer:
  • Mandag d. 18-05-2015 kl. 18:30 på Kastaniehøjvej i Silkeborg
  • Tirsdag d. 19-05-2015 kl. 18:30 på Kastaniehøjvej i Silkeborg
  • Onsdag d. 20-05-2015 kl. 18:30 på Simtoften i Ry

På cirkuspladserne er det altid den sjove, gode oplevelse der er i fokus. Cirkus er tidløst og skabt til alle generationer, så både børn og voksne vil få en fantastisk aften i selskab med Cirkus Dannebrogs dygtige artister og dyr.

Det med småt

Børn under 3 år er gratis, hvis de sidder på skødet af en voksen. I bedes bestille en plads til normalpris, hvis barnet skal have sin egen plads,

Husk at medbringe dit udprintede værdibevis. Det vil blive ombyttet til de rigtige billetter ved billetkassen.

Glæd dig til en fantastisk aften i selskab med Cirkus Dannebrog og klovnen Charly Carletto, akrobaterne, elefanten Ramboline og mange, mange flere.

✶Rigtig god fornøjelse!✶

Her finder du os

deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om deal.dk

Tilbudsmail